De Droomvallei creatieve workshops en boeken
indexpagina het kasteel met de duizend kamers
indexpagina pikas
Bob en Lot
het kasteel
Esther van der Ham
Gastboekj

Vriendjes Bob en Lot

Wil je meer over ons weten, dan is dit de plek waar je moet zijn. Steeds meer personen en dieren uit het verhaal zullen zich hier voor gaan stellen.


BobHallo! Ik ben Bob!

Je kent me wel, die stoere muis die met Lot in het kasteel met de duizend kamers op ontdekkingsreis gaat.
Ik zal me even voorstellen. Mijn vrienden lachen me vaak uit omdat ik zoveel van kaas hou. Ik snap dat niet. Wat valt daar nou om te lachen? Elke muis houdt toch van kaas. Oké, ik hap misschien een beetje veel en te vaak in dat heerlijke gele goedje,. maar daar hoef je toch niet om te lachen? En dat ik er elke nacht van droom, is toch ook niet raar?

Samen met men vriendinnetje Lot beleef ik altijd heel veel avonturen. En geloof me, ik ben altijd de dapperste en de sterkste van de twee. Ik bekijk de wereld altijd van de zonnige kant. Mijn glas is altijd half vol en niet half leeg, snap je.


LotHallo, en ik ben Lot, Bob zijn vriendinnetje.

Zie die rode strik? Vind je hem niet geweldig! Die zat om de brief van Rolf, de ridder met de Gouden Krul. Hij kleurt zo goed bij mijn vacht! Het lastige is wel dat hij steeds scheefzakt. Gelukkig heb ik Bob om me daarop attent te maken.
Bob kan wel zeggen dat hij zo sterk en stoer is, maar hij is ook wel een beetje onverstandig. Hij wil nog wel eens de verkeerde dingen roepen. Gelukkig ben ik er steeds bij om de zaak dan weer te redden.
Weet je trouwens dat ....


.

Kleurplaten

Klik op de kleinere kleurplaten om de grote te kunnen downloaden.

droomvallei Het kasteel met de duizend kamers.
droomvallei
Bob en Lot.

Stuur je ingekleurde kleurplaten aan mail xxesther()xxhetkasteelmetdeduizendkamers.nl#Esther en ze worden gedeeld op deze pagina of op de Facebookpagina van de Droomvallei.


Wij hebben ook een e-mailadres!

Bob en Lot samenWat wij ook leuk zouden vinden is als jullie ons mailen, wat je van onze avonturen vindt. Ja echt, wij hebben ook een e-mailadres!
Stuur ons maar eens een mailtje naar xxBobenLot()xxhetkasteelmetdeduizendkamers.nl#BobenLot

Je krijgt altijd antwoord!

Mail gerust:

xxesther()xxhetkasteelmetdeduizendkamers.nl#Esther
of
xxBobenLot()xxhetkasteelmetdeduizendkamers.nl#BobenLot

Een kasteel, twee muizen, drie deuren, duizend kamers, oneindig veel leesplezier.


nieuws:


5 november 2013

Het avontuur van Bob en Lot is begonnen bij Pikas. De twee muisjes Bob en Lot beleven spannende avonturen in "het kasteel met de duizend kamers".


gratis boek

Ga snel naar Pikas want onder de eerste 500 bestellers wordt een mooi Droomvalleiboek verloot.